HÍREK

Jávorkúton volt harmadszorra a HIFI csoport

2019.március 29. péntek, Jávorkút

2019.03.29-30-án indultunk a Don Bosco Iskolából. Az elején szentmise volt a kápolnában.

9:00 kor indulás Jávorkútra. Menet közben volt egy kis vetélkedő, és felvettük Attila bát is, és nagyon jó hangulatban folytattuk az utat Jávorkútra.

Megérkeztünk, elfoglaltuk a szobákat, kipakoltunk, volt egy ráhangoló és utána mentünk ebédelni. Ebéd után elmentünk sétálni majd roverinót játszottunk a jó időben, amiben mindenki bedobta és jól érezte magát. Majd előadások következtek a megbocsátásról. Este műhelyek voltak erről, és kókuszgolyó készítő verseny is volt, ami nagyon jól sikerült, mert mindenki nagyon ügyes és együttműködő volt. A nap végén egy jó filmet néztünk volna meg, de a fáradtság miatt csak egy része jött össze.

A reggelt nagyon jól kezdtük: egy kis imával, keresztutat jártunk és ajándékozás következett. Reggeli után elmentünk egy hosszabb túrára a 40 méteres faóriások közé, sokat vicceltünk, úgy láttam hogy mindenki nagyon jó érezte magát. Aztán ebéd után már mentünk is Bükkszentkeresztre a Szent Ferenc Kisnővéreihez, akik nagyon nagy szeretettel fogadtak minket. Napoztunk egy kicsit, a szentmisében hálát adtunk, majd indultunk haza.

Nagyon jól éreztük magunkat azon a 2 napon és nagyon szépen köszönünk mindent János atyának, Tibor testvérnek és minden részt vevőnek.