HÍREK

SZKTV verseny pékeknek

2017.március 7. kedd, Nagykőrös

A Pék Szakma Kiváló Tanulója Verseny Országos döntőjére 2017. március 07-08-09-10. került sor Nagykőrösön, Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskolában.

Iskolánk elsőként vett rész Tatárka Ádám 3/11/g osztályos tanuló képviseletében e rangos eseményen Biri Hasulyó Judit felkészítő tanár és Suszter Emese osztályfőnök kíséretében.

A megérkezés utána elfoglalhattuk a szállásunkat, vacsora után pedig lehetőség volt megismerkedni a többi résztvevővel. Másnap reggel, a verseny megnyitása után a versenyzők az írásbelin adhattak számot kiváló szakmai tudásukról, majd a szóbeli feleletek következtek. A verseny másnapján a gyakorlati feladatok elkészítésén dolgoztak a tanulók, melyeket a verseny helyszínén kiállítottak. A versenybizottság értékelte a vizsgamunkákat, majd ezután megkóstolhattuk a különböző péksüteményeket. Nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, amelyre az utolsó nap délelőtt került sor. Minden versenyzőnek, felkészítő tanárnak, és kísérő tanárnak kis ajándékkal kedveskedtek a szervezők, a nyertes első három versenyző pedig büszkén vehette át a szebbnél szebb kupákat. A legjobb szóbeli feleletért, a legjobb írásbeli eredményért, a legjobb gyakorlati munkáért járó különdíjak is átadásra kerültek. Örülünk hogy részt vehettünk e rangos eseményen. 

Suszter Emese


Képek: https://goo.gl/photos/LsFQFci4n7Ap4nZP9