HÍREK

Don Bosco Sportközpont átadó ünnepség

2016.szeptember 2. péntek, Kazincbarcika

2016. szeptember 2-án került átadásra az újonnan elkészült sportközpont. Az átadó ünnepségen részt vett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Demeter Zoltán, országgyűlési képviselő, Soltész Miklós és Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Ternyák Csaba egri érsek, Ábrahám Béla a Szalézi Rend tartományfőnöke, Vitális Gábor atya, és Szitka Péter Kazincbarcika város polgármestere.

A rendezvény házigazdája Hajdú B. István sportriporter volt. A kulturális programban az Egri Érseki Fiúkar, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium RSG csapata, és a Don Bosco Iskola diákjai színvonalas műsort adtak elő.

Lázár János, Demeter Zoltán és Ábrahám Béla átvágta a nemzeti színű szalagot, ezzel ünnepélyesen átadták a csarnokot, Ternyák Csaba egri érsek pedig megáldotta azt. A kimagasló eredményeket elért és méltán híres barcikai származású sportolókat tárgyi ajándékkal jutalmazták, majd minden protokoll vendég is ajándékot kapott.

Az új csarnok a fiatalok testnevelésóráink a helyszíne lesz, ugyanakkor helyet ad az élsportnak és betölti majd a közösségteremtő funkciót is. Szülessenek itt barátságok és legyen jelen a vidám hangulat és Don Bosco-i életérzés!

Képek: https://goo.gl/photos/T1XsFWqdSaCdUEuS8

Balogh Katalin