HÍREK

Családi nap

2016.május 20. péntek, Kazincbarcika

Don Bosco Iskolánk idén is megrendezte a családi- és diáknapot, amelyen az iskola tanulói és szüleik is részt vettek. Idén a Nemzeti és Családpolitikai Intézet „Párból egyszer házaspár” CSP-CSBO-15-A-22261 pályázata segítségével gazdag programot tudtunk biztosítani.

 Különböző programokon vehettek részt a diákok, amelyek mindenkinek jó szórakozást és kikapcsolódást nyújtottak. A rendezvény központi témája a család, az összetartozás, a hűség és a szeretet volt.

A nap elején érdekes, a családi életre készülést érintő előadások, beszélgetések voltak, amelyek mélyen érintették ezeket a témákat és sok tanulsággal szolgáltak a mai fiatalok számára is. A Don Bosco Koli Band a tornateremben főleg romantikus és szerelmes dalokat énekelt. A későbbi, 11 állomásos kinti programok közül nagyon népszerű volt a lovaglás, a rekeszmászás, a lövészet és a bringázás. Aki másfajta elfoglaltságra vágyott, az a termekben részt vehetett kézműves foglalkozáson, küzdősport bemutatón vagy akár énekelhetett is a karaoke versenyen, a függőségről szóló beszélgetésen vehetett részt, míg a szülők az igazgatóval beszélgettek. Mindenki, aki részt vett a programokon zsetont kapott amelyet beválthatott a "büfében". Pogácsa, eper, édes sütemény és szörp várta a kiéhezett versenyzőket. A családi nap végét közös ebéd zárta. A legügyesebb csapat fő díja pedig egy torta volt. Tartalmas napot töltöttünk együtt és igazán jól éreztük magunkat!


Balogh Katalin