HÍREK

Kalandozás a sástói Oxygen Adrenalin Parkban

2015.május 26. kedd, Mátrafüred-Sástó

Egy újabb kalandos kirándulásnak lehettünk részesei a 3.3.8-as pályázatnak köszönhetően, úti célunk ezúttal Mátrafüred-Sástó volt.

2015. május 26-án reggel kissé félve vágtunk neki utunknak, hiszen a korábbi napok esőzései és az aznapi időjárás sem kecsegtetett sok jóval. Ám szerencsére meghallgattatásra talált reggeli imánk, hiszen odafönn a hegyekben csodálatos idő fogadott bennünket.

A programoknak köszönhetően egy percig sem unatkoztunk; még ebéd előtt volt részünk bobozásban, íjászatban, kipróbálhattuk a „trükkös” kerékpárokat, melyek különleges szerkezetüknek köszönhetően tartogattak némi meglepetést a rajta ülő számára. Az ebédet követően a kalandparkban tettük próbára bátorságunkat, türelmünket és egyensúlyérzékünket; szerencsére nagyon sok diák bizonyította rátermettségét az izzasztó helyzetekben. Csoportunk ezt követően átkelt a függőhídon, végül fellátogattunk a Sástói kilátóba, ahonnan beláthattuk a bennünket körülölelő vadregényes erdőrengeteget, a környező hegyeket.

A buszra már mindenki kicsit elcsigázottan szállt fel, viszont nem panaszkodhatunk: újból gazdag és izgalmas élményekkel tértünk haza.