HÍREK

„Szabad a pálya” Pályaválasztási Kiállítás Miskolc

2013.november 25. hétfő


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja – folytatva a korábbi évek hagyományait – az idén is megrendezte a „Szabad a pálya” Pályaválasztási kiállítást 2013. november 5-6.-án a Miskolci Generáli Arénában, ahol iskolánk is bemutatkozhatott. 

E rendezvény lehetőséget nyújtott a közép- és felsőfokú intézmények, iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli képző intézmények, gyakorlati képzőhelyek és munkáltatók bemutatkozására elsősorban az általános iskolás tanulókat megcélozva, de a középiskolások számára is kínáltak szakmaválasztási információkat. 

Az érdeklődők száma a 2 nap alatt kb. 9-10.000 fő volt. A kiállításon szülők, tanárok és leendő diákok találkozhatnak az oktatási és képző intézményekkel. 

Iskolánk egy kiállítási anyaggal vett rész, megmutatva ezzel a nálunk tanulható szakmák szépségét. Különösen nagy sikere volt a hegesztő szimulátorunknak, melyet a hegesztő szakma iránt érdeklődő tanulók a helyszínen ki is próbálhattak Kiss Bálint 2/12/H tanulónk irányításával.