ESEMÉNYEK

Don Bosco Rózsája nyílt nap általános iskolai diákoknak

2018.november 10. szombat

Kazincbarcika

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő intézményünk 2018. november 10-én immár a harmadik éve rendezi meg a Don Bosco Rózsája elnevezésű játékos vetélkedővel egybekötött nyílt napot. Kazincbarcika és környékéről érkezett tizennégy általános iskolai csapatok és kísérő tanáraik kétszáz fővel képviseltették magukat ezen a különleges napon. 

A nyílt napot Molnár-Gál Béla iskolánk igazgatója nyitotta meg. A megnyitót követően a versenyző csapatok tíz szakmai állomáson keresztül ismerhették meg intézményünket és az intézmény oktatási kínálatát. A versenyző csapatok tűz- és fémpróbának, íz-,illat-, egészség- és szépség próbának vethették magukat alá, de téglavetésben és ügyességi játékokban is kipróbálhatták magukat.

A diákok aktívan vettek részt a játékban és mindenki a vidám élményeken túl ajándékokkal térhetett haza.

A játékos nap nyertesei a kazincbarcikai Ádám Jenő Tagiskola nyolcadikos diákjai lettek, akik egy 3D-s mozilátogatást nyertek Miskolcra, a második helyezett az Izsófalvai Általános Iskola tanulói lettek, akki egy osztálybowlingot nyertek a kazincbarcikai Don Bosco Sportcsarnokba, a harmadik helyezett a Sajószentpéteri Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai lettek, akik egy Don Bosco tortát nyertek. A verseny különdíját az Ormosbányai Általános Iskola kapta, szintén egy Don Bosco tortát.

 

CsJ

Képek: https://photos.app.goo.gl/uKrKVTG6v6BbdSer9