ESEMÉNYEK

Szociális gondozó és ápoló szakma regionális szakmai versenye

2017.április 17. hétfő

Miskolc

Iskolánk 10. osztályos szociális gondozó és ápoló tanulói bejutottak az „Őszi Napfény” I. Regionális Versenyre. A szakmai verseny a szociális gondozó és ápoló szakma 9. és 10. évfolyamára került meghirdetésre az ŐSZI NAPSUGÁR OTTHON (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101.) intézmény részéről.

A Regionális Szociális Gondozó és Ápoló Tanulmányi Verseny célja: A szakmai értékek megismertetése, illetve az ismeretek elmélyítése az iskolai tananyag gyakorlatban való alkalmazása.

A verseny kétfordulós, amely egy írásbeli és egy szóbeli- gyakorlati fordulóból áll. Az írásbeli fordulón már túljutott csapatunk. A közösen, csapatmunkában elkészített projekt munka, amely egy PPT bemutatóból valamint az iskolában és a gyakorlati helyen készített bemutatkozó videóból állt elnyerte a zsűri tetszését.

A szóbeli-gyakorlati fordulón be kell mutatnunk az elkészített projekt munkát valamint elsősegélynyújtási ismeretekből és gondozási, gyakorlati feladatokból is megmérettetünk.

A szóbeli forduló napja: 2017. április 27.

Verseny helyszíne: MMJVÖ Őszi Napsugár Otthon (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 101.)

A 3 fős csapat tagjai: Dús Nikolett, Hudi Beáta és Sikora Veronika nagyon lelkesen készülnek a szakmai versenyre, hogy minél jobb eredményt érjünk el.

Kalina Istvánné felkészítő tanár