ESEMÉNYEK

Munkavédelmi vetélkedő

2016.március 3. csütörtök

Kazincbarcika

2016.03.03-án a 6-7.órában munkavédelmi vetélkedőn vett részt 6 kilencedik osztályos csapat 3-3 fővel csapatonként. A verseny elődöntője egy 13+1-es Munkavédelmi Totó kitöltéséből állt. 
A totót helyesen kitöltő első öt csapat vett részt ezt követően a döntő fordulóban, ami egy interaktív munkavédelmi társasjáték volt. 
A tanulók munkavédelmi kvíz kérdések megválaszolásával haladhattak előre a társasjáték mezőin. A kvíz kérdésekre jó választ nem adó csapatoktól el lehetett rabolni a pontokat helyes válaszokkal.
A vetélkedő első helyezését nagy fölénnyel nyerte az 1\9\b osztály: Dandás Krisztián, Orgona László, Csikó Richárd tanulók majd szoros küzdelemben végül az 1\9\g osztály: Kerekes Lehel, Kalocsai Pálma, Borbély Ferenc lett a második és a 9.a osztály: Budai Laura, Farkas Edina, Dányi Natália csapata lett a harmadik helyezett. A győztes csapat jutalma egy családi pizza volt, de a többi helyezett is kisebb nyereményekkel illetve emléklappal távozott. Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük a részvételt és a lelkesedéseteket!