ESEMÉNYEK

Don Bosco Ünnep

2016.január 29. péntek

Kazincbarcika

2016. január 29-én tartotta iskolánk Don Bosco égi születésének ünnepét. A rendezvény szent misével kezdődött a Szent Család templomban, ahová meghívást kaptak a város vezető személyiségei, az Egri Főegyházmegye képviselői, a társszervezetek meghívottjai, az iskola tanárai, diákjai és Ábrahám Béla szalézi tartományfőnök, aki a szent misét megtartotta.

A mise után az Egressy Béni Művelődési Központban folytatódott az ünnepi program. Az iskola diákjai színvonalas műsort adtak elő, amit három napos felkészülés előzött meg Jávorkúton, tábor keretében. Iskolánk tanárai oroszlánrészt vállaltak a műsorban, hiszen a diákokkal együtt léptek a színpadra egy-egy szerep erejéig. Molnár-Gál Béla Igazgató Úr aktív részese volt az ünnepi produkciónak, amely kivívta a nézők elismerését. Nagyon jó színvonalú és szórakoztató előadások kerültek terítékre.

A műsorszámok befejezése után a tanári kar tárgyi ajándékokkal jutalmazta a legjobb tanulókat, az iskola kulturális és a sport életében részt vállaló diákokat, és a kiemelkedő osztályokat.

A napot svédasztalos vendégfogadás zárta.